top of page

HELKROPSMASSAGE

Hele kroppen får opmærksomhed - ingenting i kroppen arbejder i isolation

 

I en helkropsmassage får hele kroppen opmærksomhed. Årsagerne til spændinger skal ofte findes et andet sted i kroppen, end hvor symptomerne viser sig. Ingenting i kroppen arbejder i isolation, men fungere i sammenspil med bindevæv, nervesystem, energisystem, lymfesystem, hormonsystem og andre områder i kroppen - derfor er en helkropsmassage særlig effektiv, nærende og givende.

Behandlingen starter med en samtale for at klarlægge dine fysiske og eventuelle psykiske udfordringer. Ud fra samtalen bliver vi enige om, hvordan massagen skal sammensættes, og jeg vil kort informere dig om, hvordan massagen vil foregå.

Massagen indledes med en energetisk åbning af kroppen, hvorefter hele kroppen masseres.
Jeg anvender forskellige massageteknikker og terapeutisk berøring, afstemt efter dine behov og ønsker.
Bindevævsmassage, massage med varme sten, triggerpunktmassage, akupressur, energihealing, æteriske olier og isomerisk udspænding kan indgå i behandlingen.

Det er muligt at sætte ekstra fokus på eventuelle problemområder. 

Massagen afsluttes med afbalancering og samling af kroppens energier.

Efter massagen har vi en kort snak, hvor du har mulighed for at lande dine oplevelser og eventuelle indsigter fra massagen.

Jeg tilbyder de skønneste olieblandinger i mine behandlinger. Aromaterapi har udover skønne dufte mange terapeutiske egenskaber, som kan understøtte behandling af forskellige ubalancer.

 

Jeg tilbyder 6 varianter:

  • Relax

  • Balance

  • Energy

  • Detox

  • Tension

  • Grounding

De æteriske olier anvendes i en baseolie af høj kvalitet. Jeg tilbyder de æteriske olieblandinger i alle mine behandlinger og det er inklusiv i behandlingens pris. Det er selvfølgelig også muligt at anvende neutrale olier, hvis du ikke ønsker æteriske olier i massageolien.

 

Varighed: 90 minutter eller 120 minutter.

  BESTIL TID  

Olie_07.jpg
Hotstone_00.jpg
eolier_02.jpg
bottom of page