top of page

STRESS MASSAGE

Genetablering af kontakten til kroppen - vejen til fysisk og psykisk balance

Jeg tilbyder en særlig blid og nænsom massage til stressramte. Formålet med massagen er at få nervesystemet til at falde til ro og igennem massage at genetablere kontakten til kroppen.

 

Hvis kroppen er hårdt ramt af stress, er det vigtigt at kroppen ikke overstimuleres. Massagen vil i disse tilfælde primært have fokus på massage af arme og ben, direkte på huden eller uden på tøjet. Massagen kan med tiden udvides til at omfatte hele kroppen.

En blid afspændingsmassage af hele kroppen, kan være løsningen for dig, som oplever stresssymptomer og en generel uro i krop og sind. Afspændingsmassagen vil få nervesystemet til at falde til ro og afspænde kroppen og hjælpe dig på vej til større fysisk og psykisk balance.

Behandlingen starter med en samtale for at klarlægge dine fysiske og eventuelle psykiske symptomer. Ud fra samtalen bliver vi enige om, hvordan massagen skal sammensættes, og jeg vil kort informerer dig om, hvordan massagen vil foregå.

 

Til stress massage anvender jeg blid afspændingsmassage, åndedrætsøvelser, terapeutisk berøring, energibalancering og simple meditative guidninger alt efter, hvor du er i din process.

Efter massagen har vi en kort snak, hvor du har mulighed for at lande dine oplevelser og eventuelle indsigter fra massagen.

Varighed: 90 minutter - bestil tid til helkropsmassage

  BESTIL TID  

bottom of page