top of page

ÅNDEDRÆTSTERAPI

Giv kroppen taletid - en dyb forløsende og transformerende proces 

Åndedrætsterapi er en effektiv og kraftfuld metode, som kan hjælpe dig i dybere kontakt med følelsesmæssige, kropslige og transpersonlige lag. Det kan være en dyb forløsende og transformerende proces, som efterlader et dybt indtryk hos de fleste. 

 

I en åndedrætsterapi får kroppen taletid. Det gør åndedrætsterapien særlig givende i forhold til, at overgive sig til kroppen og lade kroppen forløse vores historier.

Gennem åndedrætsterapien er det muligt at komme i kontakt med gamle uforløste barndoms-erindringer, chok, følelsesmæssige fortrængte lag, uforløst sorg, transpersonlige niveauer og fødselstraumaer. Det er muligt at komme i kontakt med gamle traumer uden risiko for gentraumatisering.

 

Åndedrætsterapien starter med en kort samtale, hvor vi vender din intention med sessionen og sætter lys på dine eventuelle psykiske udfordringer. Jeg vil kort fortælle dig om processen, inden vi går i gang med sessionen.

 

Jeg lægger dig godt tilrettet på en madras på gulvet. Og herfra vil jeg guide og støtte dig igennem hele processen. En kombination af hurtigere vejrtrækning, følelsesstimulerende musik og energiforløsende kropsterapi, vil ændre din bevidsthedtilstand og adgangen til de ubevidste lag kan åbnes. Du er vågen under processen.

 

Det er meget individuelt, hvad der opleves og forløses under åndedrætsterapi. Det kan veksle mellem stille og lydløse sessioner og sessioner med mere bevægelse og lyd. Intet er mere rigtigt end andet. Min overbevisning er, at det som har tilstrækkelig betydning for dig, vil dukke op fra det ubevidste.

 

Du kan opleve, at noget forløses under sessionen, som kan være svært at sætte ord på. Efter sessionen vil jeg invitere dig til at tegne/male dine oplevelser i en mandala. Det kan være en hjælp til at eksternalisere dine oplevelser og bygge bro til de udfordringer, som du møder i dit liv.

Åndedrætsterapi kan indgå som en mindre del af et psykoterapeutisk forløb eller kan udgøre en lang række sessioner, hvor åndedrætsterapien er det bærende element.

Hvis åndedrætsterapi tiltaler dig, er du hjertelig velkommen til at kontakte mig. Det er vigtigt, at vi har talt sammen inden første session, for at sikre at åndedrætsterapi er det rigtige for dig. Derudover er det vigtigt for mig at vide, at du er sund og rask.

 

Varighed: 150 -180 minutter

  BESTIL TID  

bottom of page