top of page

STRESS

Effektiv og langtidsholdbar stressbehandling

Kombinationen af at anskue og behandle stress fra både et fysisk, psykisk og energetisk perspektiv sikre en effektiv og langtidsholdbar behandling.

Jo tidligere vi sætter ind for at afhjælpe stress, jo hurtigere er vejen tilbage til fysisk og psykisk balance.

Stressbehandling på kroppens præmisser

Kropsarbejdet har en vigtig og naturlig plads i min stressbehandling. Stress er en fysisk reaktion på, at vi har været overbelastet for længe. Ydre og indre krav har ikke matchet vores ressourcer. I et stressforløb mister vi langsomt men sikkert forbindelsen til vores krop. Når vi ikke “mærker” vores krop, kan vi ikke mærke vores behov og vi kan ikke mærke vores grænser. Fra det perspektiv er det vanskeligt at finde tilbage til en balanceret og ressoucefyldt tilstand uden at inddrage kroppen

Konkrete og psykiske aspekter af stress

Først når der er genetableret kontakt til kroppen og når nervesystemet er faldet til ro, er det muligt at arbejde med de konkrete og psykiske aspekter af stressen. Det er en nødvendig proces, at arbejde med de bagvedliggende grunde til stress, for at sikre en langtidsholdbar løsning, hvor du ikke falder tilbage i nye stressforløb.

Med den rette hjælp er det muligt at genvinde fysisk og psykisk balance og komme styrket ud på den anden side af et stressforløb. Vejen til stress er individuel, og vejen ud af stress er præcis lige så individuel. I et forløb hos mig, vil du ikke blive placeret i et kassesystem. Jeg vil møde dig præcis, hvor du er og tage kærligt vare på dig og din krop.

Jeg tilbyder forløb til både private og til virksomheder, som ønsker et proffesionelt stress forløb til deres medarbejdere. Forløbene kan være af kortere eller længere varighed afhængig af, hvor ramt du er af stress og i forhold til, hvor dybt du ønsker at arbejde med de bagvedliggende årsager til stress.

Varighed: 90 minutter - bestil tid til Krops- og Psykoterapi

  BESTIL TID  

MUSLINGER.jpg
bottom of page