top of page
VIGTIG INFORMATION

 

Der er forventninger til både dig og mig, når vi aftaler en massage. Det er vigtigt, at du læser nedenstående igennem, inden du bestiller/kommer til en massage hos mig. På den måde kan vi begge sikre en god, givende og professionel massagesession.

 

Afbud

Hvis du bliver forhindret i at møde op til din session, vil jeg bede dig om, at sende mig en SMS hurtigst muligt og senest 24 timer før din session. Ved senere afbud opkræves 100% af sessionens pris. 

 

Ankomt

Ankom gerne så tæt på vores aftale som muligt. Kommer du før sessionen starter, bedes du gå stille ind og tage plads i stolen i gangen ved hoveddøren. Jeg henter dig når sessionen starter.

 

Forventninger

Min overbevisning er, at massage ikke skal være smertefuld for at være virkningsfuldt. Åbnes kroppen nænsomt er det muligt at komme dybt i vævet, uden at det er smertefuldt. Ved et meget spændt væv kan du opleve en vis ømhed. Ved smertetilstande og ved skævheder anvender jeg bl.a triggerpunktmassage. I disse tilfælde kan du opleve en kortvarig smerte.

 

Forventninger til dig

For at jeg skal kunne give dig den bedste og mest professionelle massagesession, forventer jeg at du:

 • Er ren og velsoigneret

 • Ikke er påvirket af alkohol, stoffer eller medicin

 

Lagner og håndklæder

Lagner og håndklæder skal ikke medbringes.

 

Tøj eller ikke tøj

Du kan beholde dine underbukser på under massagen. Ved ayurvedisk massage anvendes der meget olie, og det er en fordel, at være helt afklædt under massagen. Hvis du ønsker at have underbukser på under den ayurvediske massage, skal du iklæde dig underbukser, som må få olie. Du vil altid være tildækket på de områder, jeg ikke masserer.

 

Samtale og massage

Behandlingen starter med en samtale for at klarlægge dine fysiske og eventuelle psykiske udfordringer. Ud fra samtalen bliver vi enige om, hvordan massagen skal sammensættes, og jeg vil kort informerer dig om, hvordan massagen vil foregå. Efter massagen har vi en kort snak, hvor du har mulighed for at lande dine oplevelser og eventuelle indsigter fra massagen.

 

Olier og creme

Min basisolie er en blandingsolie uden tilsætningsstoffer. Olien giver en behagelig friktion uden at fedte. Jeg tilbyder en neutral olie uden duft og 6 forskellige olieblandinger med æteriske olier, som kan understøtte behandlingen af forskellige ubalancer. I den auvediske massage anvender jeg en indisk varmecreme til chakramassagen. Jeg anvender kun 100% rene og økologiske æteriske olier.

 

Massage og lyst

Der er ingen seksuelle berøringer i mine massager. Jeg arbejder med dit autonome nervesystem, der regulerer de ubevidste funktioner i kroppen. Kroppen slapper af og tilføres energi, og det vil derfor ikke være unaturligt, at din krop og psyke reagerer med mange forskellige følelser. Der vil altid være vejledning i forbindelse med lyst opstået under massagen.

 

Kontraindikationer

Jeg masserer ikke:

 • Over åbne sår eller over områder med betændelse

 • Over fremmedlegemer

 • I den akutte fase af en sygdom

 • På hud, der er påvirket at psoriasis

 • Ved aktiv knogleheling

 • Ved feber

 • Hvis du er beruset eller på anden måde påvirket af medicin

 • Ved dårlig cirkulation (blodpropper og svage blodkar)

 • Ved aktiv bakteriel- eller svampeinfektion

bottom of page