top of page

KLIENTERNE SIGER:

"1000 tak for den mest fantastiske behandling i dag. Jeg har aldrig fået bedre massage. Min krop føles lettere, end den har gjort i - ja jeg er lige ved at sige 100 år, det er hvert fald sådan det føles! Jeg føler mig let. Tusind TAK."

Lene

"Mai får mine varmeste anbefalinger efter, at jeg igennem en længere periode har modtaget behandlinger i et meget udbytterigt massageforløb. Jeg er altid blevet mødt på en meget nærværende og omsorgsfuld måde og har følt mig i yderst trygge og kompetente hænder. Mai har en særlig evne til at spotte sammenhænge imellem kropslige spændinger og psykiske udfordringer. Hendes baggrund indenfor både psykoterapi og kropsterapi gør, at man går derfra med en følelse af helhed og balance.
Ikke to behandlinger har været ens. Mai har en fantastisk evne til at inddrage lige det man har brug for den pågældende dag – f.eks. varme sten, healing, chakramassage, æteriske olier mv. Jeg er meget imponeret over hendes faglige viden og professionalisme og jeg kan på det kraftigste anbefale Mai, hvis du går efter en helhedsorienteret behandling."

Joan

"Jeg opsøgte Mai, da jeg i udfordrende situationer oplevede min krop være fyldt med spændinger, som jeg rigtig gerne ville slippe af med. Gennem terapeutisk massage har jeg fået meget mere ro i kroppen og en større forståelse og accept af hvilke forsvarsmekanismer min krop har opbygget gennem mange år. Mai har med sin altid omsorgsfulde, lyttende og tålmodige måde at møde både min krop og mine tanker på, hjulpet mig på vejen og får mine varmeste anbefalinger."

Helle

"Mai er simpelthen den mest imødekommende, smilende, nærværende og dejligste person. Mai kom ind i mit liv da jeg havde det rigtig svært i mit liv. Hvor angst, højt nervesystem og traumer fyldte hele mit liv. Hun har igennem forståelse, massage, lytning, gode råd og nye perspektiver fået mig tilbage til livet igen. 
Hvor andre behandlere ikke har kunne give mig hjælpen, så har Mai bare været min redning i et svært sted i mit liv.
Hun formår at sætte brikkerne på plads for mig og se sammenhænge med de ting jeg føler og mærker. Jeg er Mai evigt taknemmelig for hver session og alt den hjælp hun gir. Og glæder mig til vores videre rejse og spændt på hvor vi ender"

Anne Kathrine

"Det er ganske særligt, trygt og dybt forløsende på flere plan, at være i hænderne på Mai. Her skabes et rum, hvor min krops potentialer, bevidste som ubevidste, vækkes til live, og med respekt for den naturlige parathed, igen får mulighed for at skabe forbindelse fra celleplan til psyke. Mais fornemmelse for forbindelsen mellem krop og psyke, hendes kærlige nærvær og enorme faglige kunnen er enestående, og skaber præcis den trygge ramme, hvori dyb forløsning og transformation kan finde sted."

Maria

 

"Jeg kan varmt anbefale Mai. Hun er en meget kompetent person, som rummer en masse nærvær, kærlighed og forståelse. Jeg har selv været igennem et kræftforløb og har kort derefter mistet min mand til kræft. Mai har fundet styrken i mig til at overleve i alt det kaos, som følger med. Det er virkelig svært at sætte ord på, jeg er dyb taknemmelig for at Mai findes."

Anne

 

"Tusind tak for massage endnu engang, min krop reagerer meget på min process og du er fantastisk til at hjælpe kroppen tilbage i samspil med mit sind og dermed min sjæl. Når dette sker, så står jeg stærk i hvilken vej jeg skal gå og du hjælper mig til at lære at lytte til min krop. Din kombination af massage, healing, æsteriske dråber samt varme sten har en fantastisk virkning på min krop.

Mai får mine varmeste anbefalinger."

Charlotte

"Mit massageforløb hos Mai har været meget givende. Mai er meget kærlig, indlevende og forstående i sin måde at møde mig på. Massagen gav mig en følelse af, at være nænsom rørt og berørt over alt og det gav næring dybt ind i sjælen. Mai har en evne til, at få mig til at føle mig "rigtig", så min generthed over min krop forsvandt i rummet, så jeg bedre kunne give mig hen. Jeg har en følelse af, at Mai taler til min krop og forstår at tolke dens sprog og budskaber. Så jeg føler mig virkelig mødt og det giver mig en følelse af helhed. Jeg ønskede at skabe større tryghed i min krop, som havde båret på meget stress og angst gennem livet. Den tryghed føler jeg Mais massage har været medvirkende til er vokset.Jeg føler mig virkelig forkælet efter en omgang massage hos Mai, og jeg kan kun varmt anbefale Mai."

Dorthe

 

En helt special oplevelse at komme hos Mai. Mais´ nærvær og indlevelse gør det yderst behageligt og meget trygt at lade sig behandle. Hendes indlevelse og forskellige tilgange under behandlingen gør, at man efterlades med en fantastisk ro og rolig fornemmelse i kroppen."

Pia

"Jeg har gennem en længere periode, været ramt af følgerne efter en kraftig hjernerystelse/piskesmæld. Jeg har forsøgt en masse forskellige former for behandling, uden den store effekt. Jeg har efterhånden "lært", at der ikke findes nogen behandling, som kan fikse det. Men jeg har været så heldig, at komme til massage hos Mai, hvilket har givet mig troen på, at jeg kan få det bedre. Mai er super dygtig, ærlig omkring min situation og så er hun altid tilstede i det hun laver. Massage af hele kroppen, har virket rigtig godt for mig og jeg kan kun varmt anbefale Mai."

Lene

"Jeg har aldrig før mødt en kropsterapeut som Mai , hvor jeg hver gang, før, under og efter behandlingen, føler mig mødt. Behandlingerne er fra start til slut fyldt med nærvær, kærlighed og tillid. Hver behandling har været en stor oplevelse for mig. Jeg er dybt taknemmelig for hvad jeg får ud af mødet med Mai som behandler."

Birgitte

 

 

bottom of page