DETOX BEHANDLING

Effektiv, udrensende og drænerende behandling af hele kroppen – få en mere glad og velfungerende krop. 

 

Jeg har samlet de bedste og mest effektive metoder til udrensning af kroppen i en og samme behandling. Behandlingen består af fodbad med udrensende olier og salte, tørbørstning, Infrarød varme, cupping, udrensende akkurpessur og en dybderensende ansigtsmaske. Jeg anvender udrensende olier og forskellige boostere efter behov.

 

Behandlingen har en positiv effekt på:

 

  • Energiniveau

  • Appelsinhud/celluite

  • Stofskifte

  • Væskeophobninger

  • Blodcirkulation

  • Immunforsvar

  • Træthed og tunghed i kroppen

  • Smerter og stivhed i muskler og led

 

 

TØRBØRSTNING

Tørbørstning med en ionisk kropsbørste, udrenser, gør huden mere spændstig, sætter gang i blodcirkulationen, mindsker og forebygger appelsinhud og øger vores energiniveau. Det hjælper på alt lige fra uren hud, rynker, appelsinhud og organ-ubalancer ved at stimulere lymfesystemet og derved transportere giftstoffer ud af bindevævet.

Tørbørstning med en ionbørste, med kobbertråde, laver friktion, der genererer negativt ladede ioner, som kvitterer med effektiv cellefornyelse og større lymfeflow, som hjælper til detox af hele kroppen.

 

INFRARØD VARMETÆPPE Den infrarøde varme trænger dybt ind i kroppens celler og virker udrensende, cellefornyende og forbedrer kroppens immunforsvar, blodcirkulation og stofskifte. Den infrarøde varme har derudover en positiv effekt på smerter og stive led, betændelsestilstande i kroppen og lavt energiniveau.

 

CUPPING

Cupping er en effektiv metode til at løsne og udrense bindevævet, som er depotplads for affaldsstoffer og væske, der ikke er udrenset på normal vis.  Kroppen udrenses for gamle og fastsiddende affaldsstoffer og ophobet væske i bindevævet og genvinder sin mere glatte og elastiske form.  Cupping er blandt andet effektiv i bekæmpelse af appelsinhud, væskeophobninger, smerter og stivhed i muskler og led, træthed og tunghed i kroppen og lavt energiniveau.

 

Pris: 105 minutter                                  900 kr.                                 

Kurforløb 5 gange:                              3.900 kr. (spar 600 kr.)

Varighed: 105 minutter.

  BESTIL TID  

  • Wix Facebook page