top of page

JAPANSK FACELIFTING

​Den Japanske Facelifting er en holistisk metode, som har indflydelse på hele kroppen. Behandlingen indeholder stimulering af hele 24 akkupressurpunkter, som påvirker kroppens energisystem. Behandlingen øger blodcirkulationen, fjerner toksiner, ilter væv og stimulerer produktionen af kollagen og elastin.

Ansigtet løftes og forynges, hævelser og fine linjer reduceres, samtidig med at der kommer mere udstråling, farve og glød til ansigtet, da spændinger i muskler og væv frigives. I den Japanske Facelifting kombineres både ansigtszoneterapi, akkupressur, lymfedrænage og ansigtsmassage, der tilsammen giver helt unikke resultater. Behandlingen er meget behageligt og afslappende.

 

De teknikker der anvendes er bla. lange, dybe stræk på ansigtets muskler og væv, der styrker strømmen af energi gennem meridianerne, ansigtsmuskler og ansigtetsnerver, hvorved der sker en afbalancering af ansigtet og kroppen.

Jeg tilbyder behandlingen i en basis og i en i luksusudgaven. I luksusudgaven for du i tillæg til basisudgaven en dybderensende maske, en lifting maske og jeg anvender ekstra teknikker til problemområder (qua sha, cupping, ekstra muskelstimulation). Jeg anvender de lækreste produkter  og forkæler dig med hovedbundsmassage og energibalancering af kroppen.

 

Resultater og hyppighed:

Det er individuelt hvor hurtigt resultater opnås alt efter hudens tilstand. De fleste opnår synlige resultater allerede efter første behandling. Et individuel behandlingsforløb anbefales for at opnå de bedste kosmetiske resultater. Efter et behandlingsforløb anbefales opfølgende behandlinger hver 6-8 uge.

 

Varighed: 60 minutter (basis) eller 75 minutter (luksus)

  BESTIL TID  

jl_00.jpg
Mai1.jpg
JF_07.jpg
bottom of page