JAPANSK FACELIFTING

Reducerer ansigtets ydre tegn på ældning, rynker og poser under øjnene

Ikke alene løftes og forynges ansigtet tydeligt, men hævelser og fine linjer reduceres, samtidig med at der kommer mere udstråling, farve og glød til ansigtet, da spændinger i muskler og væv frigives. Udover at det er meget behageligt og afslappende behandling, så kombinerer Japansk Facelifting både ansigtszoneterapi, akkupressur, lymfedrænage og ansigtsmassage, der tilsammen giver helt unikke resultater.

 

De teknikker der anvendes er bla. lange, dybe stræk på ansigtets muskler og væv, der styrker strømmen af energi gennem meridianerne, ansigtsmuskler og ansigtetsnerver, hvorved der sker en afbalancering af ansigtet og kroppen.

 

Japansk Facelifting er en holistisk metode, som har indflydelse på hele kroppen. Behandlingen indeholder stimulering af hele 24 akkupressurpunkter, som påvirker kroppens energisystem. Behandlingen øger blodcirkulationen, fjerner toksiner, ilter væv og stimulerer produktionen af kollagen og elastin.

 

Jeg tilbyder Japansk Facelifting i luksusudgaven. Jeg anvender de lækreste produkter  og forkæler dig med ansigtsmaske, hovedbundsmassage og energibalancering af kroppen.

 

Jeg føler mig heldig og privilegeret over, at jeg er uddannet af Lone Sørensen, Barcelona, som er ophavskvinden til den Japanske Lifting metode. Lone har udviklet og forfinet den originale metoden gennem flere årtier.

 

Resultater og hyppighed:

Det er individuelt hvor hurtigt resultater opnås alt efter hudens tilstand. De fleste opnår synlige resultater allerede efter første behandling. Et individuel behandlingsforløb anbefales for at opnå de bedste kosmetiske resultater. Efter et behandlingsforløb anbefales opfølgende behandlinger hver 6-8 uge.

 

 

Varighed: 75 minutter

  BESTIL TID  

jl_00.jpg
Mai1.jpg