top of page
UNIKT MASSAGEFORLØB - VEJEN TIL FYSISK BALANCE

Det er muligt at justere fysiske skævheder, opløse energiblokeringer, afhjælpe smertetilstande og andre ubalancer gennem massage og kropsterapi.

 

Jeg har længe haft lyst til at åbne op for et massageforløb, hvor der er tid og plads til at arbejde dybt og grundigt med hele kroppen. Intet i kroppen arbejder i isolation. Det er symptom-behandling og meget kortsigtet, at arbejde isoleret på smertefulde områder. Smerter og ubalancer et sted i kroppen kan stamme fra et helt andet sted i kroppen. Gevinsten ved at arbejde dybt og grundigt med hele kroppen, vil skabe de bedste betingelser for at hjælpe kroppen tilbage til en balanceret tilstand med en fri gennemstrømning, hvor kroppen vil føles mere sammenhængende, fri og levende.

Forløbet startes med en kropsanalyse hvor eventuelle fysiske ubalancer og skævheder i kroppen klarlægges. Analysen vil danne et fundament for hele forløbet og give et billede af hvor der skal lægges et særligt fokus, for at genoprette fysisk og holdningsmæssig balance.

Efter kropsanalysen gives en let helkropsmassage, for at få et billede af kroppens generelle spændingstilstand og energibalance.

 

De efterfølgende sessioner vil omfatte en dybdegående massage af de enkelte kropsområder. Massagen kan omfatte bindevævsmassage, triggerpunktmassage, akupressur, energibalancering, kropsøvelser og isomerisk udspænding. Derudover er der mulighed for at åbne for de psykologiske processer, som kan være en medvirkende årsag til spændinger og ubalancer i kroppen. Vi vil undervejs i forløbet arbejde bevidst med åndedrættet, som en aktiv medspiller i en sund og afbalanceret krop. Forløbet afsluttes med en helkropsmassage.

 

Behandling 1

Samtale - fysiske og psykiske udfordringer. Ønsker til forløbet.

Kropsanalyse

Helkropsmassage

Varighed: 2 ½ time – 1.100 kr.

 

Behandling 2

Massage af ben og fødder

Varighed 1 ½ time – 700 kr.

 

Behandling 3

Massage af baller og ryg

Varighed 1 ½ time – 700 kr.

 

Behandling 4

Hoved, ansigt, hals og nakke

Varighed 1 ½ time – 700 kr.

 

Behandling 5

Bryst, arme og mave

Varighed 1 ½ time – 700 kr.

Behandling 6

Helkropsmassage

Varighed 2 timer – 900 kr.

 

Sessionens varighed er incl. samtale.

 

I alt 4.800 kr. – forudbetaling af hele forløbet = 4.300 kr.

 

 

Det optimale interval mellem behandlingerne vil være en uge. Jeg anbefaler, at der maksimalt går 10-14 dage mellem hver behandling.

Olie_07.jpg
EOlier.jpg
02-38.jpg
hotstone_001.jpg
bottom of page